Güncel

Sakaryalı Engelliler aileleriyle iftarda buluştu

Sakarya Engelliler Ve Yardımlaşma Derneği, engellilere ve ailelerine iftar yemeği verdi. Adapazarı İlçesi, Donatım Park’ta verilen iftar yemeğine, Sakarya Büyük Şehir Belediyesi Özel Kalem müdürü Şemsi Topatan, Gençlik ve Spor..

Sakaryalı Engelliler aileleriyle iftarda buluştu

Sakarya Engelliler Ve Yardımlaşma Derneği, engellilere ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Adapazarı İlçesi, Donatım Park’ta verilen iftar yemeğine, Sakarya Büyük Şehir Belediyesi Özel Kalem müdürü Şemsi Topatan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü Suzan Arabul, SASKİ yönetim Kurulu üyesi Önder Karan, STK yetkilileri, öğrenciler, Siyasi Parti yöneticileri, Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sakarya Engelliler Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aslı Çam, ”Bu mübarek ayın manevi atmosferine uygun olarak, siz değerli engelli kardeşlerimiz ve aileleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Ramazan ayında dini vecibelerimizi yerine getirirken aynı zamanda sosyalleşiyoruz. Uzun zamandır göremediğimiz arkadaşlarımızı, dostlarımızı, kardeşlerimizi görüyoruz. Sizlerle beraber olmak ve aynı sofrayı paylaşmak çok güzel. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. Dernek Başkanı Aslı Çam, iftar sonrası çocuklara pamuk şeker dağıttı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL