SonDakika

Kaynaşlı’lı Gençlerden yolda kalanlara ikram

Kısa adı KGD olan Düzce Kaynaşlı Gençlik Derneği; Kaynaşlı Gümüşova arasında yolda mahsur kalan sürücü ve yanındakilere çay ve bisküvi ikramında bulundu. İstanbul Ankara arasında seyehat ederken, yoğun yağan karın..

Kaynaşlı’lı Gençlerden yolda kalanlara ikram

Kısa adı KGD olan Düzce Kaynaşlı Gençlik Derneği; Kaynaşlı Gümüşova arasında yolda mahsur kalan sürücü ve yanındakilere çay ve bisküvi ikramında bulundu.

İstanbul Ankara arasında seyehat ederken, yoğun yağan karın etkisiyle çeşitli (kaza, buzlanma, yakıt bitmesi ve trafiğin tıkanması) gibi nedenlerden dolayı yollarda mahsur kalan sürücü, yolcu ve yanındaki vatandaşlar için çeşitli ikramlarda bulundu ve bulunmaya devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kaynaşlı Gençlik Derneği Başkanı Ömer Kadan; Kaynaşlı D-100 mevkiinde kurdukları Otağ Çadırı’nda maske, mesafe, hijyen kurallarına riayet ederek ücretsiz olarak konaklama, barınma, çay, yiyecek gibi ikramlarda bulunduklarını söyledi. Kadan açıkmasına şöyle devam etti: “Derneğimizin otağ çadırı vatandaşlarımızın hizmetine ücretsiz olarak sunulmuştur. Bolu Dağı’nı kullanacak vatandaşlarımız, davam eden kar yağışına ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaya çağırıyoruz. Bu konuda sizden sürücülerimizin dikkatli olmasını önemle arz ederiz. Kaynaşlı Gençlik Derneği olarak yolda kalan tüm vatandaşlarımız içinde 24 saat yanındayız.”

YORUMLAR (1)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL