İlçeler

Kaynarca’da deforme olan hatlar yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi SASKİ, içme suyu altyapı ağını her geçen gün genişletiyor. Ekipler Kaynarca’nın Kalburcu Mahallesinde 1995 yılında yapılan ve zamanla deforme olan içme suyu hatları yenileniyor.  Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su..

Kaynarca’da deforme olan hatlar yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi SASKİ, içme suyu altyapı ağını her geçen gün genişletiyor. Ekipler Kaynarca’nın Kalburcu Mahallesinde 1995 yılında yapılan ve zamanla deforme olan içme suyu hatları yenileniyor.

 Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından içme suyu altyapısına yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda SASKİ ekipleri Kaynarca’ya bağlı Kalburcu Mahallesinde içme suyu şebeke hattı imalatlarını sürdürüyor. 1995 yılında yapılan ve zamanla deforme olan hatlar yenileniyor. İnşa edilen yeni içme suyu hatlarının devreye alınmasıyla bölgede yetersizlik sorunu ortadan kalkacak. Kalburcu Mahalle Muhtarı Orhan Öcay ise altyapı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, dayanıklı ve sağlam içme suyu ağının her geçen gün daha da genişlediğine işaret edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL