Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Türkoğlu, Genel Başkan Vekili İbrahim İşçi, Kadın Kolları Başkanı Zehra Toy, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Kanal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ortak bir..
Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Türkoğlu, Genel Başkan Vekili İbrahim İşçi, Kadın Kolları Başkanı Zehra Toy, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Kanal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ortak bir bildiri yayınladı.
Gazetecilik mesleğinin zor ve meşakâtli bir iş olduğunu belirterek, tarafsız, özgür ve ilkeli yayın sürdürmelerinin önemine vurgu yapan Engelliler Birliği Federasyonu Genel Merkezi, basın ahlak kurallarının önemine değinerek şu ifadeleri kullandı: “Demokrasinin gelişmesinde ve sağlıklı bir toplumun oluşumunda tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir gazetecilik anlayışı, büyük önem taşıyan bir husustur. Haber verme, denetim, eleştiri ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri bulunan gazetecilik, her koşulda gerektirdiği dinamizm ve fedakârlığıyla icrası zor, ülkenin vicdanı olma vasfını elinde bulunduran nadide mesleklerden biridir. Gazeteciler 10 Ocak gününüzü en içten kutluyoruz çalışmalarınıza başarılar diliyoruz.”
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)